Rektörümüzden Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk Yalova Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikram etti.

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü ve Yalova Belediyesi iş birliğinde üniversitemiz öğrencilerine vize haftası boyunca destek olabilmek için sıcak çorba ikramı yapılıyor. Bugün, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, öğrencilere çorba ikramı yapan standı ziyaret edip öğrencilere hem sıcak çorba ikramında bulundu hem de öğrencilerle birlikte çorba içti.  Öğrencilerin sınav döneminde sağlıklı gıdaya erişimini kolaylaştırmak amacıyla Yalova Belediyesi ile böyle bir girişimde bulunduğunu ifade eden Rektör Bahçekapılı, desteklerinden dolayı Tutuk’a teşekkürlerini sundu.