Türk-Japon Dostluk Ve Hatıra Ormanına Ağaç Dikimi Yapılacaktır

Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesine Bağlı Aikido Topluluğu’nca düzenlenecek etkinlikle Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi içinde yer alan Merkezi Laboratuvar yanında yer alan alana Türk Japon Dostluk Ormanı için ağaç dikimi yapılacaktır. 12 Nisan Pazartesi günü saat: 14:30 da gerçekleştirilecek etkinlikte Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ, Japonya İstanbul Konsolosluğu Kültür Ateşesi Takumi SUEMİTSU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Jülide Hızal YÜCESOY ve Lisansüstü eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU Türk Japon Dostluk Ormanına ilk ağaçları dikecek. Aynı zamanda Aikido Topluluğu Antrenörü Şahin ÖZDEMİR ve Aikido Topluluğu öğrencileri de etkinliğe katılım sağlayacaklardır.