Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe Yalova Üniversitesini Ziyaret Etti

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve beraberindeki heyet, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'yı ziyaret etti. Ziyarette, üniversite ile ilgili çeşitli konuların yanı sıra, eğitim sektöründe gelecekteki hedefler ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Müdür Akmeşe, üniversite yönetimine teşekkür ederek, "Üniversitelerimiz, ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bu nedenle, üniversitelerimizin gelişimi ve ilerlemesi bizler için çok önemlidir" dedi. Rektör Bahçekapılı ise, müdürün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Müdürümüzün desteğiyle üniversitemizin gelişimi konusunda önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.