Değerli Personelimiz;

Ulusal Ajansın (UA) Üniversitemize 2014-15 döneminde ders alma faaliyetine ayırdığı hibe miktarı 5600 Eurodur.  Verilen bu miktar planlamamızın çok altındadır. Her yıl düzenli olarak hibe miktarlarını arttırırken bu sene UA tüm üniversitelere verdiği hibe miktarlarını önemli ölçüde düşürmüştür. Bu durum Erasmus Ofisini ilan ettiği asil ve yedek listeyi tekrardan gözden geçirmesini zorunlu kılmıştır. UA belirlediği limit dahilinde Erasmus Ofisine ayrılan Organizasyonun Desteği hibesinden 4232 Euro ders alma faaliyeti bütçesine aktarılarak daha fazla personelin hareketlilikten yararlandırılması sağlanmıştır.  Ayrıca UA belirlediği biçimde asgari 2 gün ders alma (8 saat) artı 1,5 gün yol olmak üzere toplam 3,5 günlük harcırah ve tam seyahat gideri verilecektir. Listede personelin alacağı hibe miktarı belirtilmiştir. Diğer başvuru sahipleri yedek olarak listede yer almaktadır.

Elimizde olmayan nedenlerden ötürü ortaya çıkan bu durum bizleri de üzmüştür. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Not: Hareketlilikten yararlanmaktan vazgeçen personelimizin feragat dilekçelerini Erasmus ofisimize en kısa zamanda bırakmaları gerekmektedir.

2014-2015 Dönemi Ders Alma  Hareketliliği Asil ve Yedek Listesi  için tıklayınız.