Değerli Akademisyenlerimiz;

Ulusal Ajansın (UA) Üniversitemize 2014-15 döneminde ders verme faaliyetine ayırdığı hibe miktarı 8300 Eurodur.  Verilen bu miktar planlamamızın çok altındadır. Her yıl düzenli olarak hibe miktarlarını arttırırken bu sene UA tüm üniversitelere verdiği hibe miktarlarını önemli ölçüde düşürmüştür. Bu durum Erasmus Ofisini ilan ettiği asil ve yedek listeyi tekrardan gözden geçirmesini zorunlu kılmıştır. Listede daha önce faaliyetten hibeli yararlanmayanlar yine asil konumunu korumuş, kalan hibe de faaliyetten en az yararlanan başvuru sahipleri dikkate alınarak dağıtılmıştır. UA belirlediği limit dahilinde Erasmus Ofisine ayrılan Organizasyonun Desteği hibesinden 2979 Euro ders verme faaliyeti bütçesine aktarılarak daha fazla personelin hareketlilikten yararlandırılması sağlanmıştır.  Diğer başvuru sahipleri yedek olarak listede yer almaktadır. Personelin alacağı toplam hibe miktarları listede belirtilmiştir.
Elimizde olmayan nedenlerden ötürü ortaya çıkan bu durum bizleri de üzmüştür. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Not: Hareketlilikten yararlanmaktan vazgeçen personelimizin feragat dilekçelerini Erasmus ofisimize en kısa zamanda bırakmaları gerekmektedir

Dönemi Ders Verme Hareketliliği Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.