"Öğrenim Hareketliliği Asil ve Yedek nihai listeler belirlenmiştir.

Ulusal ajanstan gelecek üniversitemize ayrılan fon miktarına göre Erasmus Ofisi Asil ve Yedek listede değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Staj Hareketliliği Sıralı Aday listesi belirlenmiştir. 20 Mayıs 2016 tarihine kadar Staj Kabul Belgelerini teslim edenlerle ilan edilen Sıralı Aday listesine göre Asil ve Yedek listesi belirlenecektir.

Başvurunun değerlendirilmesi için tamamlanması gereken  3 belgeyi(Company Confirmation, University Confirmation, Invitation Letter) teslim etmeyen adaylar staj hareketliliğinden yararlanma hakkını kaybederler. 

NOT:DAHA ÖNCE ERASMUS+ HAREKETLİLİĞİNDEN YARARLANAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN PUAN KESİNTİSİ UYGULANMIŞTIR.

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize tahsis edilen bütçe belirlenene kadar, tüm başvuru sahipleri aday statüsündedir.Başvuru sahibi, seçilmiş olarak ilan edilse dahi koşullar sağlanıncaya değin adaydır."

 

DÜZELTME!!!

2016-2017 Erasmus öğrenim/Staj hareketliliği ilanında, sosyal bilimler öğrencisi Ahmet Ejder  isimli öğrenciden, sehven 10 puan kesintisi uygulanmış öğrenci yedek olarak ilan edilmiştir.Yapılan düzeltme neticesinde Ahmet Ejder isimli öğrenci  86,12 Puanla asil olarak , Ecem Kabuloğlu isimli öğrenci 81,92 puanla 1.yedek olarak listede yer almaktadır. Düzeltilen Asil ve yedek liste ekte sunulmuştur.
 

 

2016-2017 Erasmus Öğrenim Nihai Liste için TIKLAYINIZ

2016-2017 Erasmus Staj  Nihai Liste için TIKLAYINIZ