2023-2024 Akademik Yılında Üniversitemize kayıt yaptırıp İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı eğitimi almak isteyen ön lisans ve lisans öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu'na şahsen veya yabancidiller@yalova.edu.tr eposta adresine en geç 22.09.2023 Cuma günü saat 12.00'a kadar dilekçe ile başvurabilirler. Öğrencilerimizin dilekçelerinde İsim-Soy isim, Öğrenci Numarası, Bölüm ve ÖSYM Yerleştirme Puanlarını belirtmeleri gerekmektedir. Dilekçelerde ıslak imza bulunması zorunludur.

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından isteğe bağlı öğrenciler için ayrılan toplam kontenjan sayısı 50'dir. Başvuruda bulunan öğrenciler arasından ÖSYM Yerleştirme Puanı baz alınarak yerleştikleri bölümde ilk %5'lik başarı dilimindeki öğrencilere öncelik tanınacaktır.

Örnek dilekçe için tıklayınız.

Kesinleşmiş liste 25.09.2023 Pazartesi günü ilan edilecektir.