SKS Daire Başkanlığı’nın düzenleyeceği etkinlik kapsamında; Cem Yılmaz’ın “CM101MMXI” adlı gösterisine katılmak isteyen tüm akademik ve idari personelimizin / öğrencilerimizin 8 Şubat 2011 Salı gününe kadar Kültür Şube Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Ulaşım masrafları SKS Daire Başkanlığı tarafından karşılanacaktır. Katılımın Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Etkinlik saati 21.00 olup, Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da düzenlenmektedir.

Bilet Fiyatları

1. Kat. Tam: 98,00 TL, Öğrenci: 80,00 TL

2. Kat. Tam: 82,50 TL, Öğrenci: 67,50 TL

3. Kat. Tam: 55,50 TL, Öğrenci: 45,50 TL

Ön Bilgi

Öğrenci indirimi sadece Pazartesi günleri için geçerlidir. Diğer günler için geçerli değildir.

Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir. Öğrenci kimliği yanında olmayanlar salona alınmayacaktır.

Öğrenci kimliğinin 2010 - 2011 öğretim yılını kapsaması gerekmektedir.

7 yaş ve üstü bilete tabidir. 7 yaşından küçükler salona alınmamaktadır.

Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt cihazları alınmayacaktır.