Değerli akademik ve idari personelimiz,

Üniversitemizin dış kaynaklı fonlarla desteklenen proje sayısını artırmak ve  Erasmus+ programı kapsamında  projelerde daha aktif rol almak ve uluslararası iş birliklerini güçlendirmek amaçlarıyla Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından,  Öğr.Gör. Enez Özkan DEMİRCİ eğitmenliğinde  Ekim ya da Kasım ayında bir günlük "Erasmus+ KA1 ve KA2 Proje Yazma Eğitimi" düzenlenecektir.

Eğitimde, Erasmus+ programının genel yapısı, KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ve KA2 Stratejik Ortaklık projelerinin temel özellikleri, başvuru süreçleri ve proje yönetimi konularında kapsamlı bilgiler sunulacaktır. Ayrıca, başarılı bir KA2 Stratejik Ortaklık projesi örneği üzerinden uygulamalı bir inceleme yapılacak ve katılımcılarımızın proje fikirlerini geliştirmeleri için bir atölye çalışması gerçekleştirilecektir.

Eğitim İçeriği:
•    Erasmus+ Programına Genel Bakış
•    KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Projeleri
•    KA2 Stratejik Ortaklık Projeleri
•    İyi Uygulama Örneği Sunumu
•    Proje Fikri Geliştirme Atölyesi

Eğitim, Yalova Üniversitesi’ndeki tüm akademik ve idari personelin katılımına açıktır ve Erasmus+ projelerinde aktif görev almayı hedefleyenlerin katılımı beklenmektedir.

Eğitime katılmak isteyenlerin  aşağıdaki linkte yer alan katılımcı talep formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir."

Katılımcı Talep Formu Link: