Değerli Araştırmacılarımız ve Araştırmacı Adaylarımız;

Üniversitemizin bilimsel ve akademik araştırmalarını hem nitelik hem de nicelik açısından daha üst bir seviyeye taşımak ve ulusal/uluslararası düzeyde bilime katkı sağlayacak araştırma projelerini hayata geçirmek amacıyla, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından 'Fen Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri' eğitiminin düzenlenmesi planlanmış olup, eğitim Üniversitemiz Polimer Malzeme Mühendisliği bölümünden değerli araştırmacı öğretim üyesi Doç. Dr. Hatice Aylin KARAHAN TOPRAKÇI tarafından verilecektir.  Eğitimin 3 gün sürmesi öngörülmekte olup, içeriklerin katılımcıların akademik alanlarına göre şekillendirilmesi planlanmaktadır. Bu sebeple, eğitime katılmak isteyenlerin  aşağıdaki linkte yer alan katılımcı talep formundaki gerekli bilgileri eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir.

Katılımcı Talep Formu