Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı “İç Anadolu Kariyer Fuarı” (İKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinatörlüğünde 1-2 Mart 2023 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek.

20 üniversitenin, meslek odalarının ve çok sayıda özel ve kamu sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu fuarda öğrenciler, staj ve iş olanakları hakkında bilgi edinme, gelecekte birlikte çalışma fırsatı yakalayabilecekleri firmalarla tanışma ve iletişim kurma imkânı yakalayabilecekler.

Kariyer planlarınızı şekillendirebileceğiniz bu fuarda, alanlarda uzman kişilerle görüşebilecek, kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sunacak etkinliklere, seminerlere, atölye çalışmalarına, mülakat similasyonlarına katılım sağlayabileceksiniz.

Öğrencilerin geleceğine yön verecek olan İKAF 2023’e katılımlarınızı bekliyoruz.

Kayıt ve Katılım Bilgileri:
İKAF’a katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz ve mezunlarımız www.yetenekkapisi.org adresi üzerinden kayıt işlemini online olarak gerçekleştirebilirler.
Eskişehir’de gerçekleştirilecek olan İKAF’a ulaşım ücretsiz olarak Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

Öğrenciler İKAF’a Nasıl Kayıt Olur?
1.Adım: www.yetenekkapisi.org  üzerinden kayıt ol.
2.Adım: E-postana gelen aktivasyon mailini onayla.
3.Adım: “Profil” kısmından bilgilerini tamamla ve özgeçmişini yükle.
4.Adım: “Kariyer Fuarları” kısmından katılmak istediğin kariyer fuarını seç ve başvur.
5.Adım: “Etkinlikler” kısmından ilgini çeken etkinliklere başvur.
6.Adım: E-posta kutuna gönderilen “Kariyer Fuarı” butonuna tıkla ve karekodunu indir. Etkinliğe katılırken karekodunu yanında getir.