Kampüskart (Yemekhane Kartı )İle İlgili Bilinmesi Gereken Bazı Hususular

1. Adım     (Kartlar ilk olarak kiyosk cihazının ilgili kutucuğuna okutularak evet tuşuna basılmalıdır. Bu şekilde kimlikler provizyona hazır hale gelecektir. Bu işlem yapılmadan sistem diğer işlemlere müsaade etmeyecektir.

2-               Akıllı kartlar iki farklı yöntemle kullanılabilir. Kullanıcının tercihine bırakılmıştır.

a)      Kredi Kartı özelikli

b)      Akıllı Kart özellikli

Prvizyona hazır hale getirildikten sonra ilgili bankayla irtibata geçilerek kredi kartı olarak kullanılmak isteniyorsa bunun beyan edilmesi ve limit belirlenmesi gerekmektedir.

Akıllı kart olarak kullanılmak isteniyorsa karta para yüklenmesi gerekmektedir. İlgili bankanın ATM veya banka gişelerinden yüklenebileceği gibi interaktif kullanıcıları da buradan bakiye aktarımı yapabilirler. Ancak yapılan işlemlerin sonucu bankasın sistemini meşkul etmemesi için aktarma ve havale işlemleri gece saat 24,00 dan sonra  yapmaktadır. Bugün yapılan işlemlerin sonucu yarın görülecektir.

3-                  Yemek kiyosk cihazından yada www.yalova.edu.tr adresinden rezervasyon yöntemiyle de yapılabilir.

4-                  Kiyosk cihazından yapılan rezervasyonda sistemin müsaade ettiği zamana kadar iptal veya güncellemeler yapılabilir.

5-                  Üniversitemizin internet sayfasından rezervasyon yapanlar iptal veya iade yapamazlar. Buradan rezervasyon yapabilmek içim akıllı kartımızın kredi kartı özelliği taşıması gerekmektedir.  Akıllı kimlik kartını para yükleme yoluyla kullanan personel ve öğrenci internet sayfasından yemek rezervasyonu yapamaz.

6-                  Yemekler 1 hafta önceden alınmalıdır. Önce yemekhane sonra gün seçilmelidir.

7-                  İsteyen haftanın istediği günlerini rezervasyon yapabilir haftanın 5 gününü de almak mecburiyetinde değildirler.

8-                  Rezervasyon yapmadan yemek yenmesi durumunda sistem misafir fiyatı üzerinden işlem yapacaktır.

9-                  Akıllı kimlik kartı ilk okumada normal ücretten işlem görecek 2. okutmayı misafir olarak algılayacaktır.

Önemli Not:   Yemeklerin 1 gün önceden alınmasına yönelik ilgili firmayla çalışmalar yürütülmektedir. Örneğin Salı günü yenmesi istenen yemek pazartesi gününden belli bir saate kadar alınacaktır.

Akıllı kimlik kartlarıyla ilgili daha detaylı bilgi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımızın sitesinden öğrenilebilir.