Kipa AVM Aile Kulübü’nün Yalova Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştireceği; geleceklerine karar verme aşamasında olan gençlere destek vermek, aynı zamanda Yalova Üniversitesi’nin de tanıtımını sağlamak amacı ile LYS Doğru Tercih Doğru Gelecek Günleri başlıyor. 02 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00 Yalova Üniversitesi Eğitim ve Öğretimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Filiz Karaosmanoğlu’nun katılacağı bir açılışla başlayacak olan destek günleri Salı ve Çarşamba günleri de saat 13.00–17.00 arasında olmak üzere 04 Ağustos’a kadar Kipa AVM’nde devam edecek. Yalova Üniversitesi’nin alanında uzman akademik kadrosundan temsilciler, eğitim öğretim planlamacısı ve psikolog eşliğinde vereceği bu önemli etkinliğe tüm gençlerimiz ve ilgililer davetlidir.