Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 2.sınıf öğrencileri insanlığın kitap okuma konusundaki duyarlılığını arttırmayı  amaçlayarak  “Okuyoruz” sloganı ile uzun süreli kitap okuma projesine  başladı. Proje kapsamında öğrenciler “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersinde 05.03.2012 tarihinde başlayarak, her hafta pazartesi günü saat 12:30 ile 13:30 arasında 3 ay süresince, Yalova İş Bankası Merkez Şubesi önü, sahildeki banklar  ve Cevdet Aydın Parkı’nda kitap okuyacak.Projedeki  hedefler şu şekilde:

“Okuyoruz”; çünkü insanların sessice sadece kitap okuyarak bile toplumsal mesaj verebileceği için,

“Okuyoruz”; çünkü okuyan bir toplum olabileceğimizi göstermek için,

“Okuyoruz”; çünkü farklı kültürden gelen insanların aynı amaç için beraber olabildiklerini göstermek için,

“Okuyoruz”; çünkü herkesin hayatın her yerine katılabilmesini sağlamak için,

“Okuyoruz”; çünkü gelişmiş bir toplum olmak için,

“Okuyoruz”; çünkü dünyada barışı sağlamak için…..

Bilgi ve İletişim: Semih Gökçe-05547141532; semihgkce45@gmail.com