Yalova Üniversitesi Radyo Gözde ile Yalovalılara Perşembe günleri, 18.00–19.00 saatleri arasında ulaşmayı sürdürüyor. Akademik-idari kadromuz ile öğrencilerimizin sesini duyurduğu “Kutsi ile Okyanus” isimli programa, 21 Ocak Perşembe günü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Abay konuk oldu. Prof. Dr. Abay Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde açılmış ve açılacak bölümler hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında, Yalova’yı ve Yalovalıları çok sevdiğini belirtti. Sosyal Hizmet Bölümünde halen 52 öğrencileri bulunduğunu söyleyen Prof. Abay, yerleşke probleminin çözülmesinin ardından Üniversitemizin kente büyük zenginlikler katacağı kanaatini dinleyicilerle paylaştı. Yalova Üniversitesi’nin yeni bir üniversite olduğunu, ancak tecrübeli hocaların katkısıyla kısa sürede hızla geliştiğini vurgulayan Prof. Dr. Abay, fiziki imkânlar tamamlandığında, 10000 öğrenci ve 400 yeni öğretim elemanın gelmesiyle Yalova’nın çok büyük katma değerler kazanacağını söyledi. 28 Ocak Perşembe günü 18.00–19.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan üçüncü programa ise, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım katılacak. Sesimize ses olan Radyo Gözde’ye ve dinleyicilerimize teşekkür ederiz.

Dinlemek İçin:  Marmara’nın Gözdesi Radyo Gözde 92.2; http://www.radyogozde.com