Temel Bilgisayar Dersi Muafiyet Sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler listesi

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 6 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 11:00 de yapılacak olan Temel Bilgisayar Derslerinden Muafiyet Sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi ve sınava girecekleri merkezler aşağıdadır.

Meslek Yüksek Okulu öğrencileri sınava saat 11:00 de Karizma yerleşkesinde,

Fakülte öğrencilerinden sınava ingilizce olarak girecek öğrenciler saat 11:00 de Safran Yerleşkesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde , Türkçe olanlar ise saat 11:00 de Safran Yerleşkesi Yalova Meslek Yüksek Okulunda gireceklerdir.

Önemli Not: Muafiyet sınavı Üniversitemizde 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında hazırlık sınıfını geçen ve aşağıda belirtilen derslerden birisini ilk defa alacak olan öğrencileri kapsamaktadır. Önceki yıllarda bu dersin içeriğine sahip derslerden birini almış olan öğrenciler bu sınava girse bile değerlendirmeye alınmayacaktır.

Önemli Not2:

İsmi listede olmayan öğrenciler Öğrenci İşleri Daire Başkalığına (Safran Yerleşkesi) kayıt olup sınava giriş belgesi almaları gerekmektedir. Sınava girerken aldıkları belgeyi yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Sorularınız için  mufit.cetin@yalova.edu.tr  adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Enformatik Bölümü Başkanlığı

Liste için tıklayınız.