Üniversitemiz Yalova Meslek Yüksekokuluna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre Yardımcı Doçent alınacaktır.

Adayların Anabilim Dalı ve Yabancı Dillerini belirten dilekçelerine yüksek lisans ve doktora belgelerini, kısa özgeçmişlerini, bilimsel çalışmalarını ve 1 adet fotoğrafı kapsayan dört nüsha dosyayı Üniversitemiz Yalova Meslek Yüksekokuluna teslim etmeleri gerekmektedir. Adaylara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri gereğince Üniversitemizce yabancı dil sınavı yapılacaktır.

Not :

* Müracaat süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

* Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

* Adaylar, müracaatla ilgili her türlü bilgiyi Yalova Meslek Yüksekokulu’ndan sağlayabilirler.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM DALI

KADRO ÜNVANI

ADEDİ

ARANAN NİTELİKLER

Yalova Meslek Yüksekokulu

Yardımcı Doçent

1

Bankacılığın yapısı, gelişimi ve kullanılan finansal konusunda doktora yapmış olmak.

“ “

Yardımcı Doçent

1

Kişisel satış gücü ve KOBİ’ler konusunda doktora yapmış olmak.