ÖNEMLİ DUYURU

1-         17/02/2014 tarihi ile başlayan hafta turnike sistemi aracılığıyla       yemekler         yenilecektir.

2-         Akıllı kimlik  kartları eksik olanların en kısa zamanda tamamlaması           gerekmektedir.

Kimliği olanların;

1-Adım - Sisteme geçilmeden kiyosk cihazlarından kimliklerin provizyon onayı verilerek kullanıma açılması gerekmektedir.

2-Adım - Vakıflar Bankasına bizzat gidip (Daha Hızlı ve Kesin Çözüm) veya       444 0 724 müşteri             hizmetlerinden            limit belirleme işleminizi        yapmanız gerekmektedir.

3-         Limit belirleme işlemi yapıldıktan sonra kredi kartı ile harcama yapar        gibi yemek önceden satın alınacak ve sonra yenilecektir.

4-         Yemekler haftalık alınacaktır. İsteyen haftanın tam gününü isteyen            haftanın 1-2-3-4         gününde alabilecektir. (Öğrenci için fiyatlandırmalar buna göre        yapılmaktadır.)

5-         Peşin alınan yemekler cumartesi gece 24.00 a kadar iptal edilebilir veya    yeniden güncellenebilir.

6-         Provizyona açtırılma ve limit belirleme işlemi en geç 13.02.2014    tarihine kadar yapılabilmalıdır. Aksi halde bankada kaynaklanan             gecikmeden öğrenci ve personel mağduriyet yaşayabilir.

7-         Yemeğin veya yemeklerin de en geç her pazar saat 11:00'e kadar alınması gerekmektedir.

8-         Örnek 17-18-19-20 ve 21 Şubatın yemeği 16 Şubat Pazar saat 11:00'e       kadar alınmalıdır. Aksi Halde turnike misafir algılayıp 5,50.TL den işlem   yapacaktır.

Yemek Fiyatları

Öğrenci İçin

Haftanın 5 Tam Günü Alınması Halinde                    1,80.TL den

Haftadan Eksik Gün Alınması Halinde                       2,10.TL den

Peşin Alınmadan Yemek Yenmesi Halinde                 4,00.TL den

Personel İçin

Hizmetli, Şoför, Memur, Bil.İşl.,

Şef, Şb.Müd., YüksekOkul Sek.                                 2,50.TL

Uzman, Okutman, Araş.Gör., Öğr.Gör,

Fak.Sek., Daire Bşk, Yrd.Doç.Dr. G.Sek                       2,75.TL

Doç.Dr. Ve Prof.Dr.                                                   4,00.TL

Misafir                                                                    5,50.TL

Armutlu Meslek Yüksekokulu için bu fiyatlar geçerli değildir.

NOT:

Yemekler Kiyosk Cihazlarından veya www.yalova.edu.tr adresinden rezervasyon yöntemiyle alınabilir.