1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Yalova'da Coşkuyla Kutlandı

Yalova'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, çelenk sunma töreni ve deniz korteji ile coşkuyla kutlandı. Törene Yalova Valisi, Belediye Başkan Vekili, Üniversitemizin Rektörü ve diğer protokol mensupları katılım sağladı.

Meydanda gerçekleştirilen törenden sonra, Yalova Valisi Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkan Vekili Hatice Öncü Yürekkorkutan, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Jandarma İl Alay Komutanı Albay Ali Naci Binici, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve il protokolü denize tekneyle açıldı. Tekneye balıkçı ve kamuya ait tekneler de eşlik ederek bir deniz korteji oluşturdu. Atatürk'ün Yürüyen Köşkü'nün açıklarında Vali Hülya Kaya ve Liman Başkanı Deniz Kaya denize çelenk bıraktı. Protokol mensupları ve diğer teknelerde bulunan vatandaşlar programı büyük bir ilgiyle takip etti.

Kutlamalar, Yat Limanı'nda gerçekleştirilen kokteyl ile sona erdi.