15.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

Yalova Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlileri Semih Arıcı, Çağrı Dilmen, Fatih Taşpınar, Yasin Özaslan ve Arzu Çakmak eşliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğinde Türkiye Otelciler Federasyonu-Turizm Yatırımları Derneği-Türk Hava Yolları desteğinde 10-13 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT 2011) katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da ziyaret ettiği fuarda, staj ve işbirliği olanakları konularında  firmalarla görüşmeler yapılarak anlaşmalara varıldı. Bu yıl “Konuk Ülke Sponsoru Yemen” olan EMITT 2011 büyük ilgi gördü. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’müzü kutlar yapılan anlaşmaların hayırlı olmasını dileriz.