18 Mart Şehitleri Anma Günü Gerçekleştirildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü Gerçekleştirildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümü münasebetiyle Armutlu Meslek Yüksekokulu tarafından İhlas Armutlu Tatil Köyü Aquapark Konferans Salonunda 19 Mart’ta düzenlenen panel, Armutlu İlçe Kaymakamı Sayın Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Birkan, Armutlu İlçe Protokolü, Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, üniversite öğrencileri, Armutlu Halkı ve Armutlu TatilKöyü sakinlerinin yoğunu katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan panel günün önemini anlatan “Çanakkale Geçilmez” videosuyla devam etti.  Panelde Meslek Yüksekokulu öğrencisi Nurgül Öztürk ‘ün okuduğu Mehmet Akif Ersoy’a ait “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiiriyle davetliler duygusal anlar yaşadı. Araştırmacı yazar Harun Güven’in Çanakkale savaşları sırasında ve sonrasında yaşanan hatıraları etkili konuşmasıyla izleyenlere aktardı.

Panel,  İlçe Kaymakamı Sayın Bahadır Güneş’in panelist Sayın Harun Güven’e, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Güroy’un İlçe Belediye Başkanı Sayın Mehmet Birkan’a ve İhlas Armutlu Tatil ve Turizm İşletmeleri  A.Ş. Genel Müdürü Osman Çardak’a katkılarından dolayı teşekkür plaketlerini sunmasıyla sona erdi.