19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19.05.2012

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 93.yıl dönümü çoşkuyla kutlandı. Yalova Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Milletvekilleri Temel Çoşkun ve Muharrem İnce, Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Meftun Dırman, Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç, Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Fikret Yüksel, mülki, yerel ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’nin Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sürdü.Kuzey Kafkas Ekibi gösterisinin ardından okullar hazırladıkları programlarını sundu. Karizma Show Akrobasi Grubu gösterisini yaptı.