23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.Yalova Valisi Esengül Civelek, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Meftun Dırman, Belediye Başkanı Yakup B.Koçal, resmi ve askeri erkanın katıldığı törende, Yalova Üniversitesi’ni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı, İşletme Bölüm Başkanı ve Rektör Vekili Doç.Dr. Mustafa Kurt temsil etti. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yalova Valisi E. Civelek, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay M. Dırman ve Belediye Başkanı Y. B. Koçal öğrencilerin ve Yalova halkının bayramını kutladı.Törende Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Öğrencilerin konuşmaların ardından kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Ritim ve halk oyunları gösterilerinin sonrasında Garnizon Komutanlığı Bandosu'nun marşları eşliğinde geçit töreni yapıldı.