29 Ekim Cumhriyet Bayramı Kutlama Töreni

29 Ekim Cumhriyet Bayramı kette yapılan törenle kutlandı. Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Milletvekili Temel Çoşkun, Belediye Başkanı Yakup B.Koçal, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Meftun Dırman, resmi ve askeri erkanın katıldığı törende, Yalova Üniversitesi’ni Rektör Vekili Prof.Dr. Ali Rıza Abay temsil etti. Tören, Valilik Makamında tebriklerin kabul edilmesiyle başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Vali E.Civelek yaptı. Kutlama programı, öğrencilerin okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterilerinden sonra, Bayrak Flama, Tören Bölüğü, Muharip Gaziler, İzci Grupları, Halk Oyunları Ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Ekipleri ve Sporcuların gerçekleştirdiği tören geçişiyle son buldu.