3. Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı

3. Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı

Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen 3. Kalite Komisyonu Toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, kaliteden sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun ve kalite komisyonu üyesi dekanlar, meslek yüksekokulu ve araştırma merkez müdürleri, idari birim yöneticileri ve dış paydaşlar katıldı.
 
Toplantıda, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, Kalite Koordinatörlüğü tarafından 2023 yılında gerçekleştirilen faaliyetler konulu bir sunum gerçekleştirirken, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ise üniversitemizin akreditasyon yolculuğunda önemli bir araç olan stratejik planın katılımcılık esası ile nasıl hazırlandığını anlatarak, 2024 yılı çalışmalarında kullanılması önerilen modeli açıkladı.
 
Toplantı sonunda konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, üniversitenin mevcut durumunu daha iyi hale getirebilmek amacıyla Kalite Koordinatörlüğü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının birlikte büyük bir gayretle çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek her personelin kalite odaklı düşünmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca kalite anlayışının çoğulcu bir yaklaşımla gerçekleşeceği için üniversitenin her paydaşı tarafından sahiplenilmesinin önemine dikkat çekti. Rektörümüz Bahçekapılı’nın konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Toplantı dış paydaşların değerlendirmeleri ile sona erdi.