3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

31. Enerji Verimliliği Haftası, 12-13 Ocak 2012 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen 3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (UEVF 2012) kapsamında kutlandı. T.C. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın açışını yaptığı UEVF 2012’ye, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu, bölüm öğretim elemanları, Rektör Danışmanı Jaklin Köse ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mehmet Adak katıldılar. Prof. Karaosmanoğlu’nun oturum başkanı olarak görev yaptığı etkinlikte Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda, Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri (SEVAP), Enerji Verimli Endüstriyel Tesis (EVET) ve Enerji Verimli Ürün (EVÜ) kategorilerinde dereceye giren kuruluşlara ödülleri takdim edildi. İlköğretim Öğrencileri Arası Resim ve Öykü Yarışması ile Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışması’nı kazanan öğrencilere de ödülleri sunuldu.