30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı kentte coşkuyla kutlandı.Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Milletvekili Temel Çoşkun, Belediye Başkanı Yakup B.Koçal, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Meftun Dırman, resmi ve askeri erkanın katıldığı törende, Yalova Üniversitesi’ni Rektör Vekili Prof.Dr. Recep Hayri Eren, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Vekili Yard.Doç.Dr.Bora Açan temsil etti. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yalova Valisi E. Civelek, Yalova Milletvekili T. Çoşkun, Belediye Başkanı Y. B. Koçal, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay M. Dırman Valilik Makamında tebrikleri kabul etti. Sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama sürdü. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak şiir okundu. Askeri geçit töreni düzenlendi. Vali E. Civelek’in verdiği “Zafer Bayramı Resepsiyonu” Evliya Çelebi Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Resepsiyona Rektör Vekili Prof. Eren eşi ile katılırken, Prof. Karaosmanoğlu ve Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Fikret Yüksel resepsiyonda bulundular. Zafer Bayramı kutlaması muhteşem havai fişek gösterisi ile bitti. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlu olsun.