4. Gapgenç Festivali Düzenleme Kurulu Toplantısı

Bu yıl dördüncüsü 4-7 Mayıs 2012 tarihlerinde Siirt’te düzenlenecek olan Gapgenç Festivali Düzenleme Kurulu Toplantısı, 13-15 Ocak 2012 tarihleri arasında Siirt’te gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi’nin düzenleme kurulunda yer aldığı toplantıya Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatör Yardımcısı Öğr.Gör. Oğuzhan Köse katıldı. Toplantılarda yurtiçinden ve dışından bin beş yüze yakın gencin katılımı ile gerçekleşecek festivalin hazırlıklar çalışmaları yapıldı. Festivale desteklerini veren Siirt Valisi Musa Çolak Düzenleme Kurulu ile kahvaltı toplantısı yaptı. Toplantıya Siirt Milletvekili Osman Ören de katıldı.Vali M. Çolak tüm kamu ve sivil toplum kuruluşları ile farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen gençler ile başarılı bir etkinliğin gerçekleşeceğini ve festivale Siirt Valiliği olarak her konuda destek vereceklerini ifade etti. Siirt Gençlik Evi’nde gerçekleşen toplantıların son gününde Siirt Milletvekili ve TBMM Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Afif Demirkıran Düzenleme Kurulu ile bir araya geldi. Bu festivalin Siirt ilinde düzenlenecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden A.Demirkıran festival çalışmalarında başarılar diledi.