11–14 Kasım 2010 tarihlerinde, Kauçuk Derneği tarafından düzenlenen 6. İstanbul Kauçuk, Lastik Üretim Teknolojileri ve Kimyasalları Fuarı-Kauçuk 2010, İstanbul-TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Fuarda Üniversitemizi, Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü ve Yalova Meslek Yüksek Okulu Lastik ve Plastik Teknolojileri Programı temsil etti. Fuar süresince sektör firmalarıyla yakın ilişkiler kurularak, ortak projeler geliştirilmesi konusunda görüş alışverişi yapıldı. Ziyaretçilerin standa ilgisi büyük olurken bölümlerimizin ders içerikleri ve tezli-tezsiz yüksek lisans programları hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı.