A[B] Eğitim ve Gençlik Programları Toplantısı

Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü lisans öğrencisi Ömer Çiftçi Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi  Birimi’ni (YADİM) temsilen Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında 24-26 Temmuz 2011 tarihleri arasında Ankara Midi Hotel’de yapılan 2011 TCP (Training and Cooperation Plan-Eğitim ve İşbirliği Planı)  Değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı süresince 2011 yılı içerisindeki uluslararası eğitimler ve ağ kurma faaliyetlerinden elde edilen çıktılar ve eğitimlerin verimliliği değerlendirildi. YADİM Temsilcisi Ömer Çiftçi 4-9 Haziran 2011 tarihleri arasında katıldığı Bulgaristan’da düzenlenen Gençlik Programlarında çevreye duyarlı tutumun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Safety Environment (Güvenli Çevre) Eğitim Kursu konusundaki görüş ve önerilerini katılımcılarla paylaştı.