Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve Heyeti Rektörümüzü Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve berberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik, Kadın Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nazlı Gündoğdu Duman ile engelli gençler katıldı.

Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Rektör Alkan’ı tebrik eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında İl Müdürü Uysal’dan bilgi alan Rektör Alkan ziyarete katılan engelli gençlerle de yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.  Yapılan görüşmenin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve berberindeki heyet üniversitemizden ayrıldı.