Ak Parti Yalova Dış İlişkiler Başkanı Meral Evcin Özdemir Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ak Parti Yalova Dış İlişkiler Başkanı Meral Evcin Özdemir Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Özdemir Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Yalova Dış İlişkiler Başkanı Meral Evcin Özdemir’e teşekkür ederek siyasi faaliyetlerinde başarılar diledi. Çeşitli konularda yapılan görüş alışverişinin ardından ziyaretini tamamlayan Ak Parti Yalova Dış İlişkiler Başkanı Meral Evcin Özdemir üniversitemizden ayrıldı.