Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Rektör Bahçekapılı’yı Tebrik Etti

Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve beraberindeki Ak Parti heyeti, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve beraberindeki Ak Parti heyeti, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret ederek, yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, üniversitenin genel durumu hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyaret, iyi niyet temennileriyle sona erdi.