Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Yusuf Ziya Öztabak Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Yusuf Ziya Öztabak’a teşekkür etti. Ak Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı olan Ali Rıza Alkış’ın da katıldığı görüşmede Yalova Üniversitesi’nin son durumu ve gelişim süreci ele alındı. Yeni dönemde yapılacak çalışmaların ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Ali Rıza Alkış üniversiteden ayrıldı.