Akademisyenimizin Büyük Başarısı

Yalova Üniversitesi  Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Cemil Koyunoğlu,  dünyada en fazla okunan akademik kitap yayınevlerinden biri olan ve Web of Science-book Citation İndex, Creossref, Google Scholar, Worldcat, Base, Ebsco A-to-Z, Open AIRE, CNKI Scholar, RePEc, ExLibris SFRX gibi dünya genelinde bilinen indekslerde taranan, “Intech Open” kitap yayıncısının akademik editör kuruluna kabul edildi.  Söz konusu akademik kurulda 2018 Nobel Kimya Ödüllü, 2016 Nobel Tıp Ödüllü ve 1996 Nobel Kimya Ödüllü akademisyenler yer alıyor. Araştırma Görevlisi Cemil Koyunoğlu’nu dünyaca ünlü akademisyenlerle aynı akademik editör kurulunda yer alma başarısı gösterdiği için üniversitemiz adına tebrik ediyor akademik hayatında başarılar diliyoruz.