Amerikan ve İngiliz Konsolosluğu Davetleri 23.03.2012

Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Oğuzhan Köse, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık Başkonsolosluklarının verdiği davetlere katıldı.Başkonsoloslukların Türkiye Uluslararası Eğitim Fuarları (IEFT) ile beraber düzenledikleri davetlere çok sayıda Amerikan ve İngiliz Üniversiteleri uluslararası birim temsilcileri katıldı. Türkiye’den gelen öğrencilerin başarılarından söz eden üniversite temsilcileri bu anlamda Türk üniversiteleri ile ilişkilerini geliştirmek istediklerini ve mümkün olduğunca öğrenci ve öğretim üyesi değişimleri ile akademik işbirliği içerisinde olmak istediklerini belirrtiler. Davette temsilcilerle tanışan O. Köse, Yalova Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgi vererek, üniversitenin uluslararası işbirliklerine verdiği önemi anlattı. Yalova Üniversitesi’nin kısa süre içerisinde elde ettiği başarılardan etkilendiklerini ifade eden temsilcileri işbirliği içerisinde olma temennilerini ilettiler. O. Köse işbirlikleri için gerekli çalışmaları  başlattı.Hayırlı olsun.