Anne Baba Akademisi Televizyon Ekranlarında Yayına Başlıyor

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yrd. Ve İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Eda Balkaş Erdoğan tarafından hazırlanan ve sunulan Anne Baba Akademisi Televizyon Programı TRT TÜRK kanalında Pazar günleri saat 10.30 ‘da ve gece saat 01.00 daki tekrarıyla izleyiciyle buluşuyor. Uzun yıllar gençler ve çocuklar üzerine çalışmalar yapan İletişim Bilimleri Profesörü Eda Balkaş Erdoğan, özellikle çağımızın en önemli sorunlarından birisi olan Anne Baba Çocuk iletişimini farklı bakış açılarıyla inceleyerek, anne babalara önemli ipuçları veriyor. Kendisi gibi alanında uzman iki konukla birlikte sunacağı programın amacının, çocukların  duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine yardımcı olmak, anne ve babaların onların duygu ve düşüncelerini anlamalarını , en önemlisi dinlemelerini sağlamak olduğunun altını çizen Erdoğan, programda yer alan canlı skeçler,dramalarla da çok ilgi çekici ve eğlenceli bir format hazırladıklarını belirtiyor. Program konukları Yaratıcı Drama Lideri Suat Güneş ve Klinik Psikolog Berrak Artemiz ile birlikte ekranlarda yer alacak Anne Baba Akademisi güncel konular, yaşamdan kesitler ve sohbet şeklindeki anlatımıyla çok ilgi çekeceğe benziyor.