Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Birkan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Ak Parti Armutlu İlçe Başkanı Mehmet Çelik Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanması dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Kaymakam Uğur Sezer Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Uğur Sezer Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Ak Parti Armutlu İlçe Başkanı Mehmet Çelik’e teşekkür etti. Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu’nun durumu ve gelişim sürecinin ele alındığı görüşmede yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan heyet üniversiteden ayrıldı.