Arnavutluk Tetova Devlet Üniversitesi Ziyareti 09.04.2012

Arnavutluk Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Agron Reka, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Reshat Qahili ve Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Valdrina Fetai Yalova Üniversitesi’ni ziyaret etti. Heyeti Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Dış İlişkiler Merkezi Birimi(YADİM) Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Oğuzhan Köse ile YADİM Elemanı Ali Erhan Konuk ağırladı. Karşılıklı bilgi takdimi ve görüş alışverişi yapıldı. İkili işbirliği protokolü imzalandı. Hediye sunumu yapıldı. Rektör Prof.Reka  Yazı İşleri ve Özel Kalem birim elemanları ile tanıştı. Ardından heyeti Yalova Valisi Esengül Civelek makamında kabul etti. Rektör Prof. Reka, Makedonya ve Tetova Devlet Üniversitesi konusunda Vali E. Civelek’e bilgi arz ederek ülkesine davet etti. Vali E. Civelek, Yalova Üniversitesi ile yapılan işbirliğinden ve heyeti kabulden duyduğu memnuniyeti belirterek başarılar temenni etti. Karşılıklı hediye takdimi yapıldı.Heyet Yalova gezisi ile kentin güzelliklerine hayran oldu.İşbirliğimiz hayırlı olsun.