Aşçılık Programı Öğrencileri Uygulamalı Et Pişirme Dersine Katıldı

Aşçılık Programı Öğrencileri Uygulamalı Et Pişirme Dersine Katıldı

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, uygulamalı et pişirme dersinde Mehmet'im Steak House işletmesi şefleri ile bir araya geldi. Yalova Meslek Yüksekokulu’nun sektörel işbirliği hedefleri kapsamında Öğr. Gör. Gülsüm Yurtseven tarafından düzenlenen uygulamalı et dersi öğrenciler ve akademisyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında Mehmet’im Steak House işletmesi şefleri, et pişirme teknikleri, ızgara teknikleri, et mühürleme teknikleri, et özellikleri ve et sunum konusunda zengin deneyim ve bilgilerini Yalova Meslek Yüksekokul Aşçılık Programı öğrencileri ile paylaştı.