Basın Mensuplarından Rektörümüze Ziyaret

TRT Yalova İl Temsilcisi Cem Mete Okur, Anadolu Ajansı Yalova İl Temsilcisi Sıtkı Yıldız ve İhlas Haber Ajansı Yalova İl Temsilcisi Erhan Erdoğan Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılıyı makamında ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılıya hayırlı olsun dileklerini ileten heyet rektörümüze görevinde başarılar dilediler. Rektör Prof. Dr. Bahçekapılı'da ziyaretlerin duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Yalova Üniversitesinin basın ile olan iyi ilişkilerini daha da geliştirmek istediklerini ifade eden Prof. Dr. Bahçekapılı üniversite yerel ulusal kamuoyu ile iletişimin güçlenmesinde basının önemine vurgu yaptı. Ziyaret Karşılıklı iyi niyet ve işbirliği temennileriyle sona erdi.