Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası

Yalova Üniversitesi Bilek Güreşi Takımı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Bilecik Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda  3-5 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 36 üniversitenin katıldığı yarışmada sporcularımıza Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İdari Personeli Rüya Gönültaş eşlik etti. Şampiyonada, erkeklerde Yalova Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencisi Ali Yıldırım kendi kilosunda sağ ve solda yedinci olurken, Yalova Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı öğrencisi Zakire Ayyıldız bayanlarda sağ ve solda altıncı oldu. Öğrencilerimizi Yalova Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil ettikleri için kutluyor, başarılarının sürekliliğini diliyoruz.