Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisinin Başarısı

Yalova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi Murat YÜKSEL tarafından Yrd.Doç.Dr. Necla BANDIRMALI danışmanlığında İdea Teknoloji Çözümleri ile birlikte yürütülen, “Otomatik Üretilen Admin Panel" başlıklı bitirme tezi TÜBİTAK 2241/A - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi desteği kazandı. Murat YÜKSEL, danışmanı olarak her türlü desteği sağlayan Yrd.Doç.Dr. Necla BANDIRMALI'ya ve yönlendirici önerilerinden ötürü Öğretim Görevlisi Yunus ÖZEN'e teşekkür ederken yaşadığı deneyimin çok kıymetli olduğunu, seneye son sınıf olacak arkadaşlarına da tavsiye ettiğini söyledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Yrd.Doç.Dr.Necla BANDIRMALI, bitirme tezi kapsamında birlikte çalıştığı öğrencisinin TÜBİTAK 2241/A - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi desteği almasından duyduğu memnuniyeti belirtti ve ayrıca proje kapsamında geliştirlen MildCMF'nin tamamen özgür yazılımlar ve bileşenler kullanılarak geliştirilmiş olmasından ve bu projenin web veya mobil tabanlı uygulama geliştiricilere zaman kazandıracak, üretkenliklerini artıracak bir araç olmasından dolayı öğrencisi ile gurur duyduğunu ifade etti.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.