Bükreş Üniversitesi Eğitim Programı

Romanya’nın Bükreş Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nün bu yıl 8.sini düzenlediği  “Creativity and Innovation For The Future Business” konulu eğitim 12-26 Ağustos 2012 tarihleri arasında Bükreş’te gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü Üçüncü Sınıf Öğrencisi İlker Katkat Türkiye’yi temsil eden iki öğrenciden biri olmaya hak kazandı. Eğitimde “İnovasyon ve Sürdürülebilir Gelişim, Sosyal Medyanın Gücü, Tedarik Zinciri Yönetimi” konuları işlendi. 30 farklı ülkeden 55 katılımcının katıldığı eğitimlerde ve düzenlenen kültür gecelerinde  ülkemizi ile Yalova Üniversitesi’ni başarıyla tanıtan İlker Katkat, sportif ve kültürel etkinliklerde yer aldı.