Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Arif Karademir Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Prof. Dr. Arif Karademir’e teşekkür etti. Üniversiteler arası ilişkilerin ve yapılabilecek projelerin ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir üniversiteden ayrıldı.