Bursa Teknik Üniversitesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Suat Cebeci’yi tebrik eden Prof. Dr. Arif Karademir, başarı dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Suat Cebeci de üniversitenin genel durumu hakkında Prof. Dr. Arif Karademir’e bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ve iyi niyet temennileriyle sona eren ziyaretin ardından Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir kurumdan ayrıldı.