Büyükelçi Fatih Ceylan’ın Yalova Üniversitesi’ni Ziyareti 13.04.2012

Yalova Valisi Esengül Civelek’in himayelerinde T.C. Dışişleri Bakanlığı İkili İlişkilerden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Fatih Ceylan, Yalova Üniversitesi ile görüştü. Görüşmeye, Yalova Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi(YADİM) Koordinatörü Gülgönül Bozaoğlu, YADİM Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Oğuzhan Köse, YADİM Birimi Elemanı Ali Erhan Konuk ve Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Elemanlarından Yard.Doç.Dr. Nevra Esentürk ile Araş.Gör. Volkan Şeyşane katıldı. Büyükelçi Fatih Ceylan “Türk Dış Politikası” güncel gelişmeler hakkında bilgiler verdi. F.Ceylan kolay bir coğrafyada olmadığımızı bu yüzden kararlı stratejilerle ve ortaklıklarla politikamızı devam ettirmemiz gerektiğini vurgulayarak ifade etti. Prof.Karaosmanoğlu, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Yalova Üniversitesi Uluslararası Çatışma Çözümleri Uygulama ve Araştırma Merkezi, süregelen uluslararası ikili işbirlikleri, yabancı öğrenciler konularında Büyükelçi F. Ceylan’a bilgi takdim etti. Ardından Prof.Dr. Karaosmanoğlu, Büyükelçi F. Ceylan’a logolu tabak takdim ederek Yalova Üniversitesi’nin teşekkürünü sundu.