Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, hayırlı olsun ziyaretine gelen Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin’i makamında ağırladı.

Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı tebrik eden Ömer Bilgin Rektör Bahçekapılı’ya görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin’e teşekkür etti.

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’nın da hazır bulunduğu ziyarette gelecek projeleri ve olası işbirlikleri görüşüldü. Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin’e teşekkür etti.