Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi İçin Tanıtım Günü

Yalova Üniversitesi’nin Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi’ne yönelik tanıtımı 14 Nisan 2011 günü Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda Yalova Üniversitesi Tanıtım ve İletişim Birimi (YÜTİB)  koordinasyonunda gerçekleştirildi. Tanıtım gününe Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi adına Arş. Gör. Faruk Yasin Turinay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adına Arş. Gör. Selin Karatepe, Çınarcık Meslek Yüksekokulu adına Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Salih Batal, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Selma Yarcı, Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Merve Kocaakman, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Ayşe Hicret Güdük ve Adalet Programı Başkanı Öğr.Gör. Ahmet Kartal, sağlık meslek lisesi öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yalova Üniversitesi tanıtım videosunun izlenmesinin ardından, Yalova Üniversitesi Hukuk, Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören tanıtımların ardından, sorular yanıtlanarak program sonlandırıldı.