Çınarcık Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden “Ağaç bir nefes, bir nefes de sen ol” Projesi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden “Ağaç bir nefes, bir nefes de sen ol” Projesi

Yalova Üniversitesi, Çınarcık Meslek Yüksekokulu, Yerel Yönetimler Programı öğrencileri Hümeyra HESAP, Ayşe BOZKURT, Emine KIRLAK, Sinem AYDIN, Zehra YÜCEL ve Mukaddes GÖKSU  Yerel Yönetimler Programı öğretim görevlisi İzzet İsmail DUR Koordinatörlüğü’nde  “Ağaç Bir Nefes Bir Nefes de Sen Ol” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında Çınarcık Meslek Yüksekokulu bahçesine 170 adet ağaç fidesi dikildi.

Fide dikimi etkinliğine katılan Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık Emniyet Müdürü Ragıp TUNÇ , İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Abubekir ÖZTÜRK, Belediye Meclis üyeleri ve siyasal parti temsilcileri de Çınarcık Meslek öğrencilere destek verdi ve teşekkür belgelerini sundu.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN Meslek Yüksekokulu ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Çınarcık kaymakamı Abdullah Çiftçi ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Meslek Yüksekokulu’na her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

 İl Özel İdaresinin işçi ve kepçe desteği sağladığı projeye Orman Genel Müdürlüğü de katkıda bulundu. Proje sahibi öğrencilerin katkıları ile ekilen ağaç fidanlarının sulanması için ayrıca su damlatma sistemi kurulması için çalışmalar tamamlandı.